Nybegynnerkurs i karate

Karate er en utmerket form for trening både mentalt og fysisk, og passer for folk i alle aldersgrupper. Hver uke kommer over 200 barn, unge og voksne til Bjørgvin karateklubb for å trene karate med dyktige, entusiastisk og inspirerende trenere. Bli med å tren i et sosialt og aktivt miljø.

Hvorfor ikke trene sammen med barna

De fleste av oss lever svært travle liv og har store krav til fritiden vår. I dag kjører mange foreldre barna sine til forskjellige aktiviteter som basketball, fotball eller håndball, og har kanskje liten tid til å trene selv. Man hører også ofte om foreldre som sliter med å tilbringe nok kvalitetstid sammen med barna sine. I Bjørgvin karateklubb kan du både tilbringe tid sammen med barna dine, og trene selv. Karateklubben er heldig og har allerede har flere utøvere fra samme familie som trener. Mange sier det er kjekt å ha en aktivitet som alle i familien synes er gøy å holde på med. Samtidig sparer man masse tid ved at alle trener på samme sted, og noen ganger på samme tid. 

Passer for barn og godt voksne

Karate gir barn, unge og voksne mulighet til å lære seg selvforsvar, den forbedrer helsen og øker selvtilliten. Den gir også styrke, kondisjon og hurtighet. I tillegg er karate individuelt tilpasset slik at man kan levere på det nivået man er på, og man har muligheten til å utvikle seg selv i eget tempo. Det er hele tiden et mål å strekke seg etter, og man blir aldri utlært.

Kjent for sine dyktige instruktører

Bjørgvin karateklubb er kjent for å ha gode trenere, høy kvalitet på treningene og et godt sosialt miljø for alle aldersgrupper. Her tar vi vare på hverandre! Alle er hjertelig velkommen i Bjørgvin karateklubb. Vi ser frem til å se dere!

Bilder fra klubben