Nybegynnerinntak

LA BARNA PRØVE KARATE
GRATIS I 2 UKER

DEL SIDEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

På dette kurset vil barna få sitt første møte med karate. I undervisningen tar vi hensyn til at de er små og legger inn morsomme og engasjerende aktiviteter som er med på å bygge oppunder karaten.

Barna lærer så mye mer enn bare karate

Fordelene med karate slutter ikke i  treningslokalet (dojo’en). Økt selvtillit, økt kondisjon og nye samarbeidsevner vil også hjelpe barn til å navigere de faglige og sosiale aspekter ved skolen parallelt med at det påvirker barnas oppførsel hjemme. Karate har en allmenn god innflytelse på barna til å utvikle seg til en voksen. Velger du karate for ditt barn vil vi gjøre vårt ytterste for at barnet skal utvikle seg sportslig, mentalt og som menneske.

Unngå vold og utagerende adferd

Karate handler om å utvikle mestringsfølelse, konsentrasjon, fysisk og psykisk styrke og evne til å forsvare seg selv. Bjørgvin karateklubb driver etter samme prinsipper som man gjør i Japan. 

hvorfor trene karate?

  • Fremmer selvdisiplin - Barn som trener kampsport blir minnet på hvor viktig det er med selvdisiplin.
  • Styrker sosiale ferdigheter - Barna arbeider sammen for å lære nye ting og for å oppnå sine mål. Dette fremmer kameratskap, som igjen fører til at barna drives til å bygge sine ferdigheter sammen.
  • Oppmuntrende fysisk aktivitet – Å få et barn med på karate, kan endre en stillesittende livsstil og inspirere til å være i bevegelse.
  • Forbedre lytteferdighet – Gjennom instruksjon og trening vil en forbedre sine lytteferdigheter.
  • Lære å sette seg mål og oppnå dem – Karate er basert rundt et prestasjonssystem av fargede belter som kjennetegner utøverens grad av dyktighet. Når barn jobber mot en ny grad, tilegner de seg verdifull lærdom om innstilling og det å nå sine mål.
  • Økt selvtillit – Selvtillit kommer med prestasjon. Nivået på selvfølelsen vil få et løft med hver ny bevegelse barnet mestrer og hver beltegrad som oppnås.
  • Innstilling og respekt – Det å trene karate vil lære barna respekt for andre og seg selv.

GRATIS KARATEDRAKT

Alle nybegynnere i alderen 6 til og med 12 år får en gratis karatedrakt inkludert i prisen dersom de bestemmer seg for å begynne.

Alle nybegynnere i alderen 6 til 12 år får gratis karatedrakt hos Bjørgvin karateklubb i Bergen

2 ukers trening

For deg som ønsker at ditt barn skal få prøve karate kan du bare møte opp på en trening sammen med barnet. Barnet velger da selv om de kun vil se på eller delta. Trening for barn i alderen 6 til 8 år foregår på følgende dager:

  • Torsdag kl. 17:00 – 17:45

Alternativt kan du fylle ut vårt påmeldingsskjema. Da blir instruktør varslet slik at han eller hun kan sette av tid til en prat før eller etter treningen.

hva koster det etter prøvetiden?

Prisen for barnas medlemsskap er kr. 255,- pr. måned. I første betaling inngår da også en gratis karatedrakt til barnet. Se pris og betingelser her

Velkommen til Bjørgvin karateklubb

FORTELL OSS NÅR DU KOMMER

Obs! Som nybegynnere trener barna i vanlig treningstøy; t-skjorte/topp og tights/joggebukse. Ingenting på føttene. Vi trener barfot.