Marte Skodvin Mjåtvedt

instruktør 3. dan

Marte Skodvin Mjåtvedt er født i 1999 og begynte på karate i Bjørgvin sammen med tvillingsøster Ingrid og venner fra skolen i 2008. Sommeren 2013 graderte Marte seg til 1.Dan,  høsten 2015 til 2.Dan og høsten 2021 til 3. dan Hun har siden da vært instruktør for klubben.

I tillegg til å være instruktør for Bjørgvin er Marte en aktiv konkurranseutøver. Marte har siden 2014 vært en del av JKA Norway sitt landslag. Hun deltok i sitt første NM i 2013 og har vært med alle år siden, med mange fine plasseringer og titler. Fra 2014 har hun også deltatt i internasjonale konkurranser som EM og VM og har gode resultater herfra. I 2019 ble Marte blant annet europamester i kata, lagkata og lagkumite. Marte vant også sølv i kumite, kun slått av sin tvillingsøster Ingrid. 

Det gode og sosiale miljøet i klubben gjør at Marte trives svært godt. Det beste hun liker med karaten er å utfordre seg selv og å nå nye høyder. Det fine med idretten er at den er individuell, samtidig som man også føler på en lagfølelse, man pusher og hjelper hverandre både på trening og i konkurranser.

Marte gikk fra 2015-2018 på Metis videregående skole i Bergen, studiespesialisering og toppidrett med fokus på kampsport. Nå studerer Marte medievitenskap på Universitetet i Bergen.

Kurs NIF:

  • Trener-1 kurs
  • Trener-2 kurs

JKA lisenser:

  • C- instruktør
  • C – dommer
Marte Skodvin Mjåtvedt Instruktør Bjørgvin Karateklubb Fyllingsdalen-Bergen