Kjetil Skippervik Eidsnes

instruktør 5 dan

Kjetil er født og oppvokst i Bergen og begynte å trene i Bjørgvin karateklubb høsten 1994. En kamerat hadde sett en annonse i avisen og lurte på om han ville være med. Kameraten sluttet etter et par måneder, men Kjetil har fortsatt siden. Siden den gang har han trent jevnlig og har vært instruktør siden 2000. Han har sittet ett år som nestleder i klubben og tre år som styreleder (2004 – 2008).

Julen 2000 graderte Kjetil seg til 1. dan, Shodan (det første svarte beltet). I august 2004 graderte han seg til Nidan, september 2009 til Sandan, november 2014 til Yondan og i juni 2022 tok Kjetil 5.dan Godan. Det viste at målrettet trening gir resultater.

Om karate sier Kjetil: «Karate krever tålmodighet og viljestyrke, og for å bli dyktig må man trene jevnlig og målrettet. Treningen er allsidig og man holder seg i form.» Kjetil setter pris på Dojo-Kun regelen: «Dyrk ånden til utholdenhet.» Det er noe alle og enhver bør ha i tankene, både på trening og i jobbsammenheng.

Utenom klubben er Kjetil å finne hos Aker Solutions på Sandsli. Her jobber han med oppgaver relatert til utdanningen sin (hovedfag i fysikk, Universitet i Bergen).

Kjetil legger vekt på å få en god stemning blant utøverene, både på trening og ellers. Han er utadvendt og liker å være med venner og kjente. Som andre humørfolk er han ganske sosial av seg. Er det festligheter på gang, er han ikke langt unna!

Kurs NIF:

  • Trener 1
  • Trener 2

Lisenser JKA:

  • A – lisens dommer
  • C – lisens gradering
  • B – lisens Instruktør.
Kjetil Eidsnes Instruktør Bjørgvin karateklubb Fyllingsdalen Bergen