Ingrid Skodvin Mjåtvedt

instruktør 3. dan

Ingrid er født i 1999 og har trent karate siden 2008. Ingrid begynte på karate sammen med noen venner fra skolen og tvillingsøsteren Marte.

Etter mange år med trening graderte Ingrid seg til første svart belte (Shodan, 1 DAN) sommeren 2013 og i januar 2014 startet hun å trene med landslaget. Senere på året fikk hun landslagskontrakt og har siden da vært en del av landslagsteamet.

Ingrid har stått på pallen under NM i mange år i både kata og kumite, og fra 2014 har hun også deltatt med gode resultater i internasjonale konkurranser som EM og VM. Ingrid er blant annet individuell Europamester i kumite i sin klasse fra både 2014, 2015 og 2019. Ingrid liker best å gå kumite, men hun trener for å perfeksjonere både kumiten og kataen sin.

Ingrid var hjelpeinstruktør på nybegynnerpartiet for juniorer i 3,5 år, før hun i 2015 ble instruktør selv. Høsten 2015 graderte hun seg også til andre svarte beltet (Nidan, 2 DAN) og nå høsten 2021 til 3. dan. Ingrid har gått på Metis videregående skole i Bergen, studiespesialisering og toppidrett med hovedvekt på kampsport. Ingrid studerer for tiden på Høyskolen på Vestlandet.

Kurs NIF:

  • Trener-1 kurs
  • Trener-2 kurs

JKA lisenser:

  • C – instruktør
  • C – dommer
Ingrid-Skodvin-Mjåtvedt-Instruktor-Bjørgvin-karateklubb-2