Nybegynnerinntak hele året

LA BARNA PRØVE KARATE
GRATIS I 2 UKER

DEL SIDEN

Gjennom våre kurs for juniorer ønsker vi å gi en innføring i karate på en lærerik og motiverende måte. Dere vil få oppleve treningsglede, mestring og få nye venner i et trygt og sosialt miljø.

Trening skal være gøy

Det vil bli undervisning av grunnteknikker, selvforsvarstrening, trening med pads og sparkeputer på en gøyal og god måte. Det blir allsidig styrketrening for å styrke kroppen og bedre utholdenheten.

Mange fordeler

Karate gir også mange andre gode fordeler enn bare det fysiske. Gjennom vår trening vil karate også bidra til bedre selvtillit, trygghet, tålmodighet og gjensidig respekt. Innen karate er det mange forskjellige former for karatestiler. Den stilen som vi trener heter Shotokan. Det er den originale stilarten og er også den desidert største stilarten i verden.

ET TYDELIG IKKEVOLDELIG MÅL

Innen karate er det mange forskjellige former for karatestiler. Den stilen som vi trener heter Shotokan. Det er den originale stilarten og er også den desidert største stilarten i verden. Vår karate fokuserer på det å utvikle seg selv til å bli et bedre menneske. Gjennom målrettet trening ønsker vi å perfeksjonere vår teknikk. Vi ønsker å perfeksjonere vår væremåte i å bli en bedre, høfligere og mer selvsikker person. I karate er det et ordtak som sier «at det ikke finnes et første angrep i karate». Det er også det som er mye av essensen med vår karatetrening. Gjennom god, systematisk og målrettet trening vil en finne den nødvendige ro og trygghet for å komme seg ut av vanskelige situasjoner.

Plass til alle

Vi arrangerer jevnlig stevner der utøverne kan få muligheten til å få vist frem sin karate. I karate sier vi at det viktigste er ikke å vinne, men heller å unngå å tape. Så selv om en ikke har vunnet selve konkurransen, men kan vise til fremgang fra forrige gang så er det seieren i seg selv. Det fine med vår sport er det individuelle aspektet, der hver og en av dere vil kunne utvikle seg og vise til fremgang uavhengige av hverandre. De aller fleste av våre medlemmer trives best med å bare å trene og ikke konkurrere. Hos oss er det plass til alle.

Alle våre instruktører er utdannet og lisensierte instruktører, noe som sørger for at alle får maksimalt ut av treningen.

hvorfor trene karate?

GRATIS KARATEDRAKT

Alle nybegynnere i alderen 6 til og med 12 år får en gratis karatedrakt inkludert i prisen dersom de bestemmer seg for å begynne.

Alle nybegynnere i alderen 6 til 12 år får gratis karatedrakt hos Bjørgvin karateklubb i Bergen

2 ukers gratis trening

For deg som ønsker at ditt barn skal få prøve karate er det bare å møte opp på en trening. Barnet velger da selv om de kun vil se på eller delta. Trening for barn i alderen 9 til 12 år foregår på følgende dager:

  • Tirsdag kl. 18:30 – 19:15
  • Fredag kl. 16:30 – 17:25

Alternativt kan du fylle ut vårt påmeldingsskjema. Da blir instruktør varslet slik at han eller hun kan sette av tid til en prat før eller etter treningen.

HVA KOSTER DET ETTER PRØVETIDEN?

Prisen for barnas medlemsskap er kr. 275,- pr. måned. I første betaling inngår da også en gratis karatedrakt til barnet. Se pris og betingelser her.

Velkommen til Bjørgvin karateklubb.

FORTELL OSS NÅR DU KOMMER

Obs! Som nybegynnere trener barna i vanlig treningstøy; t-skjorte/topp og tights/joggebukse. Ingenting på føttene. Vi trener barfot.