Nybegynnerinntak hele året

PRØV KARATE - GRATIS I 2 UKER

DEL SIDEN

Karate gir deg muligheten til å komme raskt i form gjennom god og allsidig utholdenhets- og styrketrening. Karate er mer enn en kampidrett. Den gir deg økt selvtillit og selvdisiplin, gjensidig respekt, mestringsfølelse og gode verdier både på trening og ellers i livet.

Tren med andre på samme nivå

I Bjørgvin karateklubb kan du trene med andre på samme nivå med utdannede og godt erfarne instruktører i et flott sosialt miljø. Klubben har også mange landslagsutøvere, og vi har stor bredde i alle aldre som har felles verdier gjennom karate. I Bjørgvin karateklubb bestemmer du selv hvor mye og hvor hardt du vil trene. Det er du selv som setter dine ambisjoner. Vi har egne partier for mosjonister og vi har egne partier for dem som vil maks intensitet på treningen. Karate er en idrett for alle aldersgrupper og du trenger ikke være i topp fysisk form for å begynne. Hos oss sitter ingen på innbytterbenken!

unikt sosialt miljø

I Bjørgvin karateklubb er vi opptatt av at alle skal trives og ha muligheten til å utvikle seg i sitt eget tempo i trygge omgivelser. Du vil ta del i et godt sosialt fellesskap med felles verdier, gjensidig respekt og mange nye venner. I tillegg til et godt treningsmiljø, har vi også et svært godt miljø med mange sosiale aktiviteter.

En av Norges største karateklubber

Vi er en av Norges største og mest meritterte klubber. Som utøver kan du delta på treningssamlinger og konkurranser lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi arrangerer også egne treningssamlinger og stevner. 

Vår visjon

Bjørgvin karateklubb skal være den ledende klubben på kvalitet og kompetanse. Vi skal utvikle bredde- og toppidrettsutøvere bygget på idrettsglede, fellesskap og respekt. Karate er mer enn en idrett, det er en livsstil med gode verdier og gjensidig respekt!

Vi ønsker deg velkommen til vårt fellesskap!

2 ukers GRATIS TRENING

Er du 13 år eller eldre kan du bare møte opp uanmeldt og se på, eller delta på treningen en av følgende dager:

  • Mandag kl. 20:15 – 21:15
  • Torsdag kl. 20:15 – 21:15

Alternativt kan du fylle ut vårt påmeldingsskjema under. Da blir instruktør varslet slik at han eller hun kan sette av tid til en prat etter treningen.

Fortell oss når du kommer

Obs! Som nybegynner trener du i vanlig treningstøy; t-skjorte/topp og tights/joggebukse. Ingenting på føttene, vi trener barfot.

hvorfor trene karate?