Blir pushet til å yte max

Vegard Hordnes (43) har trent karate i seks år. Han begynte i Bjørgvin Karateklubb i 1989, men sluttet i 1994. Høsten 2016 fant han ut at han skulle begynne å trene karate igjen, og da var Bjørgvin et naturlig valg. I sommer fikk han første svarte belte (Shodan).

Vegard: Klubben er kjent for å ha gode trenere, høy kvalitet på treninger og en meget godt sosialt miljø. Klubben er også veldig god på å ta vare på utøvere i alle aldre. For meg er det viktig å trene noe man liker og synes er gøy. Dette kombinert med struktur, faste treningstider og dyktige trenere gir en mix som blir bra. For oss litt oppe i årene konkurrerer treningen med jobb, familie og andre gjøremål. Når man først er på trening er det viktig å gi 100%. På trening blir man fulgt opp og pushet til å yte max.

Hvorfor karate: Karate er en individuelt idrett som passer folk i alle aldre. Det gir styrke, kondisjon og hurtighet. Karate har en struktur og disiplin som gjør at man yter maksimalt på hver trening. I tillegg er det individuelt tilpasset slik at man leverer på det nivået en selv er. Samtidig får en mulighet til å utvikle seg selv i eget tempo.

Hvordan er miljøet: Klubben har utøvere i alle aldersgrupper. For meg var det viktig at det også var andre på min alder. Det er et gjennomgående positiv miljø med gode verdier og holdninger. Jeg opplever at man tar vare på hverandre. Alle er velkommen i Bjørgvin Karateklubb!

Kan du anbefale karate: Absolutt. Det er bare å komme seg opp av sofaen og ta del i noe positivt. Det å bygge fysisk styrke kombinert med tekniske ferdigheter gir fysisk og mental helse. Dette i kombinasjon med et godt miljø er en vinner!! Jeg skal holde på så lenge jeg har to bein og to armer som fungerer samtidig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Print
Email