bli med på fjernundervisning

Obs! mandag 11.mai. starter vi opp igjen med ordinær timeplan!

Det er spesielle tider i Norge. Det er første gang i Bjørgvin karateklubb sin 40 årige historie at vi har måtte stenge dørene. Det er helt klart at vi må stille oss solidarisk bak de krav og pålegg som kommer fra myndighetene, og at vi gjør alt det vi kan for å hindre smittespredning.

mandag 11.mai starter vi opp med ordinær timeplan!

Mer informasjon kommer.

Direktesending av karateundervisning

Frem til 11.mai fortsetter vi altså med fjernundervisning via våre Facebook sider 4 ganger i uken.  

Undervisningsdager

Det blir undervisning hver tirsdag kl 1800-1845. Denne økten er for alle nybegynner juniorer, rød stripe og gul stripe. Juniorer med gult belte og oransje belte bør også være med på denne økten. Økten kan fint følges av alle voksne også, og da spesielt for dere senior nybegynnere, gul belter og oransje belter.

Så blir det undervisning mandag, onsdag og torsdag kl 1900-2000. Disse øktene er beregnet for alle voksne, og alle juniorer med gul belte eller høyere grad.  

Uansett så er det fritt frem å delta på alle 4 øktene om dere ønsker.

Streaming på Facebook

For å delta på fjernundervisningen må dere ha tilgang til Facebook. Undervisningen vil foregå via Bjørgvin sin facebookside.
Når dere er hjemme og skal delta så er det fordel å ha en 2×2 meter ledig flekk å trene på. I hovedsak vil treningene bestå av en oppvarmingsdel, en hoveddel med hovedfokus på grunnteknikker og teknikker fra kata, og til slutt avslutning med styrketrening.

Når lyden (eller bildet) forsvinner så er det viktig å ikke stoppe opp. Fortsett med den siste teknikken(e) og tren på dette i samme tempo helt til lyd eller bilde kommer tilbake og dere får beskjed om gjøre noe annet.

Litt å tenke på

De øktene som går mandag, onsdag og torsdag (alle 3 dagene kl 1900-2000) skal dekke et stor spenne av grader og erfaring innen karate. Fordelingen er fra gult belte til svart belte, fra 1 år med karateerfaring til over 30 år med karateerfaring. Vi prøver å favne om alle, men spesielt for dere lavere graderte kan det noen ganger være noe vanskeligere enn normalt. Vi prøver selvfølgelig å oppnå at alle skal få denne samme gode opplevelsen med treningen. Men når det kommer til en vanskelig øvelse i økten så anbefaler vi at dere prøver så godt dere kan. Det er kun i motbakker en når nye høyder.  Og blir det for vanskelig en liten stund, så fortsett som minimum med den teknikken du behersket godt helt til dere får beskjed om ny øvelse. 

Da gjenstår det bare å se dere alle på treningen.