MAREN AAMODT

instruktør 3 dan

Maren Aamodt er født i 1996 og begynte å trene karate i Stord Karate klubb som 8 åring sammen med sin far. Under høst gasshukuen i Bergen 2010 graderte hun til shodan, sommeren 2013 til nidan og sommeren 2018 til sandan. 

Maren trente de første 11 årene i Stord Karateklubb før hun flyttet til Haugesund for å være automasjonslæring. Der trente hun 2 år i Karmøy Shotokan Karateklubb, før hun flyttet videre til Oslo Budo Kwai og trente der et år mens hun tok forkurs til ingeniør utdanning. Høsten 2018 flyttet Maren til Bergen for å studere automatiseringsingeniør og startet da å trene i Bjørgvin. 

Hun er også en aktiv konkurranseutøver, hun har deltatt i alle NM siden 2009 og har vert fast i landslagsstammen til JKA Norway siden 2011. Fra internasjonale stevner har hun sølv i lagkumite som kadett (2014), gull i lagkumite som junior (2015) og gull i lagkumite som senior (2019). 

Både på Stord, Karmøy og i Oslo var Maren aktiv instruktør, men har de siste 3 årene i Bergen fokusert på studier og egen trening. Nå gleder hun seg til å kombinere ingeniør jobben hos Aibel AS, med egen satsing og instruksjon av unge lovendutøvere.

Kurs NIF:

  • Trener-1 kurs
  • Trener-2 kurs

Nasjonale JKA lisenser:

  • Gradering nivå 1
  • Dommerlisens nivå 1

Internasjonale JKA lisenser:

  • D- instruktør
Maren Aamodt er Instruktør i Bjørgvin Karateklubb Fyllingsdalen, Bergen