Jubileumsgasshuku

Denne gasshukuen arrangeres sammen med Fjell og Fjellsiden karateklubb som også har jubileum med sine 10 år, 2008-2018. Samlingen er åpen for alle shotokanutøvere i Norge, uavhengig av stilartstilhørighet. Klubber i JKA Norway har fått eget påmeldingsskjema. Dette benyttes ved påmelding. Andre klubber melder seg på samlingen ved å sende epost til styret@bjorgvinkarate.no Husk navn, alder, grad, klubb og hvilken klubb dere er fra.  Gled dere til en flott jubileumsgasshuku. Denne siden vil bli oppdatert i tiden fremover. Så det er viktig å følge i ukene i forkant av arrangementet. 

Nyheter på Facebook

Nyheter om Bjørgvin karateklubb blir stort bare å finn på Facebook. Gå inn på våre Facebook sider og få de siste oppdaterte nyhetene om Bjørgvin karateklubb og våre medlemmer. 

Sommertrening med gradering 2018

I samarbeid med Fjell og Fjellsiden karateklubb arrangerer Bjørgvin karateklubb sommertrening med gradering 15.-17. juni i Fyllingsdalen idrettshall.  Les mer her: Sommergradering 2018.pdf 

Sommertrening med gradering 2017

I samarbeid med Fjell og Fjellsiden karateklubb arrangerer Bjørgvin karateklubb sommertrening med gradering 16.-18. juni.  Les mer her:  Sommergradering 2017.pdf

6. barnegasshuku

JKA Norway og Fjell karateklubb inviterer til den 6. barnegasshuku, fredag 2. til søndag 4. desember.

31. Høstgasshuku i Bergen

JKA Norway har gleden av å invitere til den 31. høstgasshuku, 24.-27. september. Denne samlingen er for alle seniorer og alle grader, og for alle juniorer fra blått til lilla. Til denne samlingen blir det også muligheten for å gradere seg.  Det blir påmelding i klubben mandag 7. november klokken 1830-2030 og torsdag 10. november klokken 1800-2030.

Stevnehelg i Sandnes

Vi prøver å samle en god gjeng fra Bjørgvin til å reise ned til Sandnes denne helgen.  Påmelding skjer ved å skrive seg på påmeldingsskjemaet som henger på oppslagstavlen. Siste frist for påmelding er 20. oktober.  Som vanlig betaler Bjørgvin karateklubb påmeldingsgebyret. 

JKA Cup lørdag 1. oktober

Det blir arrangert JKA Cup i Bergen, lørdag 1. oktober.  Nytt med disse JKA Cupene er at disse stevnene også er for seniorer. Seniorene begynner klokken 1000, mens juniorene begynner klokken 12.

Sommertrening

Det blir sommertrening tirsdag og torsdag, klokken 1900-2015, hele sommeren gjennom.  Første sommertrening starter tirsdag 14. juni. 

Treningssamling med gradering i Fyllingsdalen

Bjørgvin karateklubb i samarbeid med Fjell og Fjellsiden karateklubb inviterer til treningssamling med gradering i Fyllingsdalen 10.-12. juni. Denne samlingen er for alle medlemmer og er et alternativ for de som ikke får anledning til å reise til Stord for å trene og gradere seg der.