Bjørgvin Karateklubb har gleden av å kunne invitere deg til nybegynnerkurs i karate. Vi har kontinuerlig inntak. Så det er bare å møte opp på treningene og komme i gang. 

Som nybegynner trener du i vanlig treningstøy; t-skjorte/topp og tights/joggebukse. Ingenting på føttene, du går barfot. 
Møt opp i våre lokaler i Myrholtet 131. Du kan trene gratis i 2 uker for å finne ut om dette er noe for deg. Nybegynnere juniorer får gratis karatedrakt inkludert i prisen.

Det finnes mange karateklubber for en nybegynner å velge mellom. Karate er en idrett som du kanskje velger å trene i mange år fremover. Det blir kanskje en livsstil for deg. Og kanskje du gjør som mange andre å velge å trene denne sporten livet ut. Da er det VIKTIG å sammenligne de forskjellige klubbene på hva den enkelte klubb kan tilby akkurat deg som utøver. 

Fordeler ved å trene i Bjørgvin karateklubb;

  • Å tilhøre den eneste og profesjonelle karateskole i verden; JKA (Japan Karate Association). JKA er den eneste karateorganisasjon som er godkjent av den Japanske regjering. JKA er også den største stilartsorganisasjonen i verden og i Norge.
  • Å ha en sterk og seriøs stilartsorganisasjon i ryggen; JKA Norway
  • Topp klubbinstruktører som også er utdannet og lisensiert av JKA. Vi er den eneste kampsportklubb i i Fyllingsdalen, Bønes, Laksevåg, Søreide, Sandsli og Kokstadområdet som kan tilby dette.
  • Deltakelse for alle på nasjonale og internasjonale treningsleirer.
  • Deltakelse på nasjonale og internasjonale mesterskap.
  • Graderingssystem felles for alle JKA klubber i verden.
  • Internasjonalt anerkjente svartbeltegrader.
  • Vi arrangerer ikke lotteri eller dugnader av typen vareopptelling i butikker, flaskeinnsamlinger, kakesalg på dør med mer for å få inn ekstra inntekter til klubben. Dette er inkludert i treningsavgiften. 
  • Egne og moderne klubblokaler som er rammen for et trygt og godt miljø.
  • Meget godt miljø og fellesskap både for juniorer og seniorer!

Vi kjører to nybegynnerkurs i året, et for vår- og et for høstsemesteret. Og alle som vil trene karate kan når som helst komme på disse kursene i løpet av semesteret! 

Påmelding til de forskjellige nybegynnerpartiene skjer ved fremmøte.

Ungdom / Voksne: Mandag 18:00 - 19:00 og torsdag 19:15 - 20:15
Barn: 6 år - 8 år: Tirsdag 17:00 - 18:00
Barn: 9 år -12 år: Tirsdag 18:00 - 19:00

Voksne nybegynnere trener 2 dager i uken mens juniorene trener 1 dag i uken.
Barn som er 11 år og eldre kan trene sammen med foreldre på nybegynner senior partiet, mandager og torsdager.

Utøvere som begynner senere enn gratisperioden får også sin 2 ukers uforpliktende prøveperiode uten å måtte forskuddsbetale for denne perioden. Men etter sin 2 ukers prøveperiode må det leveres inn kontrakt og en blir fakturert for hele prøveperioden også.

Bjørgvin Karateklubb har 40 års erfaring fra lokalmiljøet og er en klubb som ene og alene drives av ildsjeler og gjennom dugnadsarbeid. Vi er en av Norges største karateklubber!

Ta sjansen og prøv noe nytt - du vil ikke angre!

JKA SHOTOKAN KARATE-DO: Utvikling av kropp, sinn og sjel.

Vennlig hilsen styret, instruktører og alle medlemmene i Bjørgvin Karateklubb.

Ønskes det mer informasjon kan dere kontakte oss via;

Telefon; 948 948 45
Eller e-post: styret [at] bjorgvinkarate [.] no

KART til treningslokale

Priser

Her kan dere lese mer om de fordeler vi får av å trene JKA karate:

Karate gir mange viktige fordeler for barn og voksne. Noen av disse fordelene er mental utvikling, moralsk utvikling og fysisk utvikling
Når en tenker på mental utvikling, bidrar karate til økt konsentrasjon og fokus.

Karate i seg selv har sine sterke sider. Den hjelper med å utvikle tålmodighet, disiplin, forståelse og fordomsfrie mennesker. Den bygger tillit, utvikler selvbeherskelse og øker ro og harmoni med seg selv. Dette vil hjelpe alle å nå sine mål de påtar seg i livet (moralsk utvikling).

Selvsagt er karate også bra for kroppen (fysisk utvikling). Dens bevegelsesmønster er ypperlig for hjertet, utvikler sterke bein og større muskler, skaper utholdenhet, og gjør kroppen mindre utsatt for sykdom og skade.

På alle disse måtene, er karate svært nyttig for oss mennesker i å håndtere de mange utfordringene som møter oss i dagens samfunn. 
Karate bringer oss balanse og perspektiv som vi har nytte av til daglig. Karate legger et sterkt fundament for vår personlige karakter.