Styret har de vanlige oppgaver for et idrettslagsstyre. Det som prioriteres for tiden er økt rekruttering, og det er en stor vervingskampanje på gang.

Styreleder: Lisbeth Skodvin

Kasserer: Aurora Brønstad

Sekretær: Wenche Fjeldstad

Styremedlem 1:  Dag Lygren

Styremedlem 2 / Materialforvalter : Helge Sanden

Varamedlem: Ronny Pedersen

Medlemskontigentene brukes i hovedsak på drifting av lokalene vi trener i, samt til å sende folk på stevner og instruktører på treningssamlinger for personlig utvikling. Klubbens målsetning er alltid å være blant Norges beste karateklubber, både organisasjonsmessig og på utøverplanet.

Styret legger også vekt på at medlemmene skal føle at de blir tatt på alvor, m.a.o. ideer og forslag blir hørt og tatt seriøst. Det er en god stemning i styret, og som i klubben ellers, har styret et lett og godt samarbeid og får ting gjort.

Klubbvedtekter

Ta kontakt med styret [at] bjorgvinkarate [.] no for saker du ønsker behandlet av styret.