Bjørgvin Karateklubb er kjent for sine engasjerte og dyktige instruktører. Helt fra klubben så sitt første lys har den vært velsignet med flinke mennesker som ønsker å ta i et tak. Dette har ført til at Bjørgvin har utviklet seg til en solid og trivelig klubb med mange allsidige instruktører. Vi legger stor vekt på at medlemmene våre skal få fram det beste i seg selv, og vi utvikler instruktørene våre deretter. Vi har jevnlige treningssamlinger, samt at vi inviterer inn utenlandsk kompetanse til fordel for våre treningsledere.

Alle instruktører i Bjørgvin karateklubb har gyldig Politiattest etter de nye retningslinjer som gjelder for alle medlemsklubber i NIF. Les om ordningen på www.idrett.no/politiattest

Sjefsinstruktør JKA Norway: Geir Arild Larsen

Hovedinstruktør Bjørgvin: Fredrik Pettersen